• banner1
  • banner1-1(4)
  • banner3
  • banner2
  • Wifi Smart Motorized Table Socket

    Wifi Smart Motorized Table stop kontak

  • Floor Socket

    Socket Lantai

  • Table Socket

    Méja Socket

  • Wifi Smart IP66 Outdoor Socket

    Wifi Smart IP66 stop kontak outdoor

  • IP55 Waterproof Switch & Sockets

    IP55 Waterproof Pindah & Sockets

  • IP66 Waterproof Switch & Sockets (New Series)

    IP66 Waterproof Switch & Sockets (Seri Anyar)

<
  • about_img06
  • about_img_01
  • about_img_01
  • about_img_02
  • about_img_03
  • about_img_05

Feilifu Technology Co., Ltd diadegkeun dina Séptémber 2010, kalayan langkung ti 300 karyawan, kalebet langkung ti 30 insinyur téknis.Pausahaan museurkeun kana inovasi, produksi jeung penjualan stop kontak lantai, stop kontak meja, Waterproof Wifi Smart Motorized Socket, Waterproof Wifi Smart Motorized Socket.IP55 & IP66 waterproof switch & sockets & IP66 waterproof plastik enclosure.Company ieu baheulana kawanoh salaku Zhejiang Hent Electrical Co. , Ltd, ngadeg di 1998. Sadaya produk geus lulus sertipikat 3C & ISO9001: 2008 sistem manajemen kualitas, ISO14001: 2004 sistem manajemen lingkungan sarta OHSAS18001: 2007 Mikrobiologi kaséhatan sarta manajemén kaamanan sistem di industri.

Maca deui