• banner3
  • banner2
  • banner1
  • IP66 Empty Enclosures

    Enclosures kosong IP66

  • IP55 Waterproof Switch & Sockets

    Saklar & Sockets Waterproof IP55

  • IP66 Waterproof Switch & Sockets (New Series)

    Saklar & Sockets Waterproof IP66 (Seri Anyar)

  • IP66 Waterproof Switch & Sockets

    Saklar & Sockets Waterproof IP66

  • Floor Socket

    Soket Lantai

  • Table Socket

    Soket méja

<
  • about_img06
  • about_img_01
  • about_img_01
  • about_img_02
  • about_img_03
  • about_img_05

Feilifu Technology Co., Ltd didirikeun dina Sep 2010, sareng langkung ti 300 pagawé, kalebet langkung ti 30 insinyur téknis. Perusahaan fokus kana inovasi, produksi sareng penjualan stop kontak lantai, stop kontak méja, IP55 & IP66 waterproof switch & sockets & IP66 waterproof plastic enclosure.
Perusahaan baheulana kawanoh salaku Zhejiang Hent Electrical Co., Ltd, didirikeun taun 1998. Sadaya produk parantos lulus sertipikat 3C & ISO9001: 2008 sistem manajemen kualitas, ISO14001: 2004 sistem manajemen lingkungan sareng OHSAS18001: 2007 sistem manajemen kaséhatan sareng kasalametan padamelan di industri.

Maca deui